Categories
BLOG

og brand

Brand Rocket

Ydelser

Få professionel hjælp til at blive synlig online.

Referencer

Brand Rocket har skabt værdi for følgende kunder:

Kunderne udtaler

Tusinde tak, Steffen – ikke mindst for din tålmodighed! Alle her på højskolen er vildt begejstrede for resultatet 🙂 Man bliver simpelthen i godt humør, når man klikker ind på hjemmesiden.

Vi havde akut brug for en hjemmeside og heldigvis fandt vi hjælp hos Brand Rocket. Steffen er venlig, lyttende og dygtig til at realisere vores idéer, så vi fik den hjemmeside, vi ønskede os. Vi er rigtig glade for resultatet – og for et positivt samarbejde.

Jeg valgte, på anbefaling, at bruge Steffen Gammelgaard i forbindelse med oprettelsen af min nye hjemmeside. Det var bestemt et godt valg! Steffen var hele vejen igennem forløbet professionel, lyttende, flexibel og ikke mindst tålmodig. Jeg er ikke i tvivl om at han er ekspert på sit område og han evnede at bruge en rolig, ærlig og coachende tilgang til mig som kunde. Det der gør Steffen unik,og gjorde mig særlig tryg undervejs var, at han inddrog mig meget tæt i processen, således at det endelige resultat blev 100% til min tilfredshed. Jeg er absolut tilfreds med mit samarbejde med Steffen, og jeg vil til hver en tid anbefale ham til andre der skal have lavet en professionel hjemmeside.

Du skal helt klart vælge Steffen som din hjemmeside-magiker, hvis du vil have en mand, der ikke bare går hele vejen for at sikre, at din hjemmeside er den lækreste, du nogensinde har set, men også er utrolig sød og rar at hænge ud med! Som alle ved, skal der mange møder til, fra de første idéer kommer på bordet, til man står med et færdigt site. Steffen formår at gøre det til en utrolig behagelig, rar og berigende oplevelse, fordi han simpelthen er et godt menneske, der brænder for fantastiske sites!

Kunne ikke ønske os et bedre samarbejde. Ekstrem flink, ekstremt servicemindet, og ekstremt kompetent og fleksibel opgaveløsning. WordPress har aldrig været nemmere, og man føler sig i trygge hænder hele vejen. Tak til Brand Rocket og Steffen

Vi ønskede en moderne responsiv hjemmeside, der udstrålede seriøsitet og professionalisme. Brand Rocket gav os præcis dette og vi er meget tilfredse med resultatet.

Brand Rocket styrker din visuelle identitet og bringer den online. Her får du nemlig både grafisk design og moderne webudvikling samlet ét og samme sted.