Categories
BLOG

autoflower zaden kweken en

Autoflower zaden kweken en

De Northern Lights Autoflower zaden zijn een van meest bekende cannabiszaden om te kweken. De plant is vooral geliefd omdat het snelle en gemakkelijke groeiers zijn en vanwege de hoge opbrengst per wietplant.

Dit type wietplant bestaat voor 70% uit Indica, 10% uit Sativa en het overige deel uit Ruderalis. Dat laatste zorgt ervoor dat de plant vrijwel automatisch groeit, waardoor de Northern Light Autoflower zaden zeer geschikt zijn voor beginnende kwekers.

Kenmerken en voordelen Northern Lights Autoflower

  • Hoge opbrengst zaden
  • Geschikt voor beginnende kwekers
  • Euforisch en relaxt gevoel
  • Typische Skunk smaak
  • Vandaag online besteld = morgen in huis

Oorsprong

Northern Lights Autoflower is een mix van Afghan Indica, Thai Sativa en Ruderalis (70% Indica / 10% Sativa / 20% Ruderalis). De Ruderalis-genetica zorgt ervoor dat deze wietzaadjes het predicaat Autoflower krijgen.

Deze gefeminiseerde autoflower is ontwikkeld in de jaren ’70 en behoort daarmee tot ‘s werelds oudste en meeste bekende wietsoorten. De plant is vanuit Amerika in Nederland terechtgekomen en kweektechnieken hebben gezorgd voor diverse varianten. Inmiddels zijn de Northern Lights Autoflower zaden enorm geliefd onder beginnende en gevorderde (binnen)kwekers.

Effecten Northern Lights Autoflower

Dankzij het aanwezige CBD-gehalte is de Northern Lights zeer geschikt voor diegene die pijn of stress ervaren. Het geeft namelijk het ultieme relaxte gevoel en verzacht (spier)pijn. Bovendien word je er vrolijk en euforisch van, zonder de neiging om hyperactief te worden. Sterker nog, het maakt je eerder dromerig en rustig waardoor elke spier in je lichaam zich ontspant. Positieve gedachten en gevoelens krijgen vervolgens de overhand. Kortom, Northern Lights Autoflower werkt kalmerend en is de ideale wiet om even tot jezelf te komen.

Geur en smaak van Northern Lights Autoflower

De geur van Northern Lights is heel herkenbaar. Zoet en kruidig met een lichte citrusgeur. De smaak van Northern Lights is de typische smaak van Skunk, zonder al te krachtig te zijn. Citroen wordt vaak waargenomen in de smaak en blijft nog even in de mond aanwezig na het nemen van een trekje. Ook proef je de aardse en dennenachtige ondertonen.

Bijwerkingen

Eigenlijk heeft de Northern Lights wiet geen echte negatieve bijwerkingen. Toch ervaren sommigen een droge mond en ogen. Zorg dus dat je wat water bij de hand hebt. In enkele gevallen kunnen rokers duizelig worden en een lichte hoofdpijn ervaren.

Northern Lights Autoflower kweken

Onze Northern Light automatic is zowel een autoflower als gefeminiseerde soort en een perfecte keuze voor zowel discrete binnenkwekers als voor de buitenkwekers. De zaden hebben 9 tot 10 weken nodig om uit te groeien tot een volwassen wietplant met een gemiddelde schimmelresistentie.

Tijdens de relatief korte bloeiperiode ontwikkelt de plant een overvloed aan robuuste volle toppen. Dit is ook een van de eigenschappen waar de Northern Lights bekend om staat: een hoge opbrengst zonder dat het veel ruimte in beslag neemt. En in korte tijd. Natuurlijk maakt het wel uit of je binnen of buiten kweekt. Onder ideale weersomstandigheden levert de plant buiten een hogere opbrengst.

Binnen of buiten kweken

De Northern Lights Autoflower leent zich het beste voor binnenkweek. Dit komt omdat dit plantje toch enigszins gevoelig is voor schimmels. Maar ook omdat de plant in de hoogte groeit en per plant veel opbrengst geeft. Je hebt dus niet veel binnenruimte nodig.

Wil je binnen of buiten kweken? Het kan allebei. Northern Lights Autoflower is geschikt om binnenshuis te kweken, maar heeft ook bewezen te kunnen groeien in een zonnig mediterraans klimaat. Wil je het succes van buitenkweek vergroten? Kijk op ons blog ‘buiten wiet kweken’.

Grootte van de wietplant

Binnen bereikt de plant een hoogte van 70 cm – 120 cm terwijl de plant buiten zelfs 170 cm hoog kan worden. Je kan daarom een royale oogst tot maximaal 200 gram per plant verwachten. Wanneer je kweekt volgens de Sea of Green methode dan kunnen de planten zelfs tot 600 gram per m2 opbrengen. Voor een autoflower is dat een waanzinnige opbrengst.

Overtuigd? Bestel direct jouw zaadjes online

Samen met Northern Lights X Big Bud Autoflower en de Big Amnesia autoflower behoren onze Northern Lights autoflower zaden inmiddels tot de meest gewaardeerde autoflowers uit ons assortiment. Vandaag nog jouw Northern Lights Autoflower bestellen? Nu besteld = morgen in huis. Wij verkopen per 5 en 10 zaden.

Eigenschappen Northern Lights autoflower zaden

THC waarde 20%
CBD waarde 0.2%
Variatie 70% Indica / 10% Sativa / 20% ruderalis
Genetica Northern Lights x ruderalis
Max opbrengst binnen 175 tot 200 gram/m2
Max opbrengst buiten 250 tot 400 gram/m2
Hoogte binnen 70 tot 120 cm
Hoogte buiten 120 tot 170 cm
Bloeitijd 63 tot 70 dagen
Schimmelbestendigheid Gemiddeld
Kwekersprofiel Beginner
Cultivering Binnen, Buiten, Kas
Klimaat Gematigd, Mediterraan, Droog, Tropisch, Koud
Smaken Citrus, Boomfruit, Tropisch
Effecten Vrolijk, Hongerig, Relaxt, Slaperig
SOG geschikt ja
SCROG geschikt ja

Northern Lights autoflower zaden ervaringen

Recente beoorderlingen over Northern Lights autoflower zaden. Heb jij ervaring met dit soortje? Deel jouw ervaring met andere klanten en schrijf een beoordeling over Northern Lights autoflower zaden.

4.5 / 5 sterren uit 14 beoordelingen

Lloyd (Geverifieerde klant) 2020-07-23

Jeremy (Geverifieerde klant) 2020-06-18

Matthew Reischl (Geverifieerde klant) 2020-02-15

sezginergokhan (Geverifieerde klant) 2019-11-08

Oman Cintron (Geverifieerde klant) 2019-09-14

John marston (Geverifieerde klant) 2019-07-23

Anonymous (Geverifieerde klant) 2019-06-03

Martijn (Geverifieerde klant) 2019-02-21

Delorez (Geverifieerde klant) 2019-01-22

J. Vasquez (Geverifieerde klant) 2018-11-22

Kelley (Geverifieerde klant) 2018-09-04

Marez (Geverifieerde klant) 2018-04-23

M. Hunter (Geverifieerde klant) 2017-08-05

Nathan Perez (Geverifieerde klant) 2017-01-14

Deel jouw evaring

Deel jouw ervaring over Northern Lights autoflower zaden en help andere klanten.

Betaling, verzending & leveringsgarantie

Wat je van ons kan verwachten omtrent betaling, verzending en levering.

  • Verzending
  • Betaling
  • Leveringsgarantie

We doen onze uiterste best om jouw bestelliing zo snel mogelijk te bezorgen. Gratis, discreet en inclusief leveringsgarantie.

Discreet ingepakt – Je bestelling wordt discreet ingepakt zonder enige referentie aan wiet of wietzaden.

Leveringstijd – Vandaag besteld is de volgende werkdag in huis

Gratis vervanging – In de zeldzame gevallen dat je zaden beschadigd raken of niet aankomen, wordt je bestelling kosteloos opnieuw verzonden.

Meer weten? Check de volgende pagina: Verzending & levering

Wij bieden de volgend betaalmethoden:

Meer informatie over onze betaalmethoden vind je op de volgende pagina: Betaling & verwerking

Wat houdt leveringsgarantie in? – Weedseedsexpress biedt haar klanten een leveringsgarantie wat betekend dat in het geval een bestelling niet aankomt, wij deze 1 keer gratis nog een keer sturen. We kunnen deze gratis herzending alleen aanbieden in combinatie met track & trace zodat zowel jij als wij de bestelling kunnen volgen tijdens het vervoer en de levering.

Northern Lights autoflower alternatieven

Deze wietzaden zijn een goed alternatief voor de Northern Lights autoflower zaden

De beste kwaliteit Northern Lights autoflower zaden kopen? Koop bij Weedseedsexpress! Incl: 20% GRATIS zaden + Ontkiemgarantie + beste klantenservice